Nya segel, reparation & service snabbt!!!!

9479042C-B48D-493A-90FC-74EA7E456E49

Nu är vi väl förberedda för seglingssäsongen 2018! 

På Albatross Segel har alla jobbat hårt hela vintern för att vi skall leverera högsta servicenivå nu när säsongen börjar. För oss är det viktigt att du kan njuta av din segling och få snabb service!

Nya segel på 5 veckor!

Nya segel till din båt kommer sätta guldkant på din sommar.Vår målsättning är att alltid leverera nya segel 5 veckor från färdig order. (ibland snabbare) Det gäller konstruktionerna V1, C1, R1, R2, R2 Code och Tristar. (För R3 Membran gäller 8–10 veckor)

Lämna reparationer måndag förmiddag och hämta senast fredag kl16!

Reparationer som lämnas in senast måndag förmiddag skall vara klara senast 16:00 fredag samma vecka. Vi har i våra veckoplaneringar för våren och sommaren avsatt tid för snabba reparationer så du snabbt kan komma ut på vattnet igen.

Seldén tillbehör med snabb leverans!

Seldén eftermarknads produkter som inte finns i lager på segelmakeriet ordnar vi fram med 2–3 vardagars leverans. Detta gäller produkter som Seldén Mast lagerför. Gäller även reservdelar till master och rigg.

Välkommen!

Vi önskar alla en bra början på säsongen och behöver ni vår service så är vi beredda.

Tveka inte att kontakta något av våra loft för snabb service!

 

Albatross segel
 På Facebook