Meadiva, En långfärds segling ”runt Sverige” och våra grannländer i östersjön!

Malin och Tobias Nicander har nu genomfört första längre turen med sin egenhändigt byggda Diva 38.2 Meadiva. Det blev en 3 månader långsegling med massor av äventyr och upplevelser runt Sverige och grannländer.

Meadiva är riggad med ett främmre cutterstag på en rullmast som är en vanlig lösning på nyare långfärds båtar. Detta ger en mycket bra segelföring för långfärd och enkel segelhantering. Den främmre cuttergenoan är sydd i vår R1 kosntruktion. Självskotar focken och storseglet i vår V1 konstruktion.

Du kan själv besöka Meadiva i Henån under Öppna varv 22-24 Augusti!

För att läsa allt om Meadivas segling under sommaren så gå in på ”Långfärdsegling” under ”Resultat” på Albatross Segels hemsida. Gå sedan vidare till ”meadiva.se”

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.